Over ons

De Raad Expertise bestaat uit een team van schade-experts met elk hun eigen specialisme. Bij alle soorten schades kun je daarom bij ons terecht. Wij zorgen voor een complete schadevaststelling en begeleiding voor zowel particulieren als bedrijven. Het merendeel van onze experts heeft al ruim 30 jaar ervaring. Samen behartigen wij sinds 2013 als contra-experts de belangen van gedupeerden en nemen heel veel zorg uit handen.

De Raad Expertise: transparant, deskundig en betrouwbaar

Bij De Raad Expertise staat de klant altijd centraal. Transparantie, empathie, gezonde gedrevenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarbij zorgen wij dat er 24 uur per dag een contra-expert bereikbaar is om gedupeerden bij schades bij te staan.

Onze contra-experts

Al onze schade-experts zijn ervaren register-experts en lid van de branchevereniging NIVRE (Nederlands Instituut Voor Register Experts).

Peter de Raad – Bouwkundig Expert

Peter de Raad is de oprichter van De Raad Expertise en is sinds 1988 werkzaam als bouwkundig schade-expert. Eerst als schade-expert in dienst van een verzekeringsmaatschappij. Van 1994 tot 2013 werkte Peter voor één van de grotere expertisebureaus in Nederland. Hij was betrokken bij het regelen van complexe bouwkundige schades en trad op als contra-expert voor verzekerden. In 2013 startte Peter zijn eigen bureau: De Raad Expertise.

Richard Vloedgraven – Technische schade en Bedrijfsschade Expert

Richard Vloedgraven werkte jarenlang als schade-expert bij diverse gerenommeerde expertisebureaus. Zijn kennis en expertise liggen bij technische schades, inventaris, goederen, inboedel en bedrijfsschade. Samen met Peter is hij vaak ter plaatse bij complexe (bouwkundige) kwesties, zoals bij brand- en waterschade.

 

Jack Schoonen – Inventaris, goederen Expert

Jack Schoonen is al jarenlang gedreven om vanuit uitzichtloze situaties te werken naar licht aan de horizon. Puttend uit een jarenlange ervaring bij gerenommeerde expertiseorganisaties, werkt hij nu uitsluitend voor gedupeerden. Zijn expertise ligt voornamelijk bij inventaris, goederen, inboedel en bedrijfsschade. Werkgebieden zijn midden- en kleinbedrijf, horeca, agrarisch en particulieren.

 

Bernhard Kreeft – Bouwkundig Expert

Bernhard Kreeft is een energieke, creatieve schade-expert die kennis en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als bouwkundig schade-expert denkt hij met gedupeerden mee in de altijd bijzondere schadesituaties; ook buiten de kaders. Hij werkte eerst ruim 17,5 jaar voor een gerenommeerd expertisebureau. Hij behandelde eerst relatief eenvoudige bouwkundige schades voor verzekeraars. Gedurende de jaren werden steeds complexere schades aan hem toevertrouwd. Met die ervaring kan hij zich met recht bouwkundig schade-expert noemen: een gedreven schade-expert die nu uitsluitend gedupeerden helpt als contra-expert! Zijn ervaring heeft hij opgedaan in het regelen van onder andere schades aan particuliere woonhuizen, gebouwen van midden en kleinbedrijf, schoolgebouwen en agrarische gebouwen.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.