Werkwijze

Zodra je te maken krijgt met schade komt er heel veel op je af. De Raad Expertise helpt je vanaf het begin door deze stressvolle tijd heen. Schakel ons daarom direct in zodra er schade is ontstaan. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. En wacht dus niet eerst tot de verzekeringsexpert geweest is.

Onze werkwijze

Elke particulier en ieder bedrijf heeft het recht om een eigen expert in te schakelen na een schadevoorval. Als contra-expert zijn wij er voor jou. Nadat de schade bij ons is gemeld, is één van onze deskundigen zo snel mogelijk ter plaatse om samen met de verzekeringsexpert de schade op te nemen. Wij nemen graag zoveel mogelijk zorgen van je over. We begeleiden je in het gehele traject en voeren in overleg met jou de gesprekken met de verzekeraar. Daarbij zijn we prestatiegericht. Het is ons belangrijkste doel om de schade zo correct mogelijk af te handelen en ervoor te zorgen dat jij de juiste vergoeding krijgt. Hiermee hebben we veel ervaring zoals je kunt lezen in onze klantervaringen.

De Raad Expertise is een onafhankelijk en zelfstandig expertisebureau waar klanten altijd voorop staan. Persoonlijke aandacht, transparantie, gezonde gedrevenheid en deskundigheid zijn daarbij het belangrijkst.

Bekijk ook onze werkwijze bij verschillende soorten schades.